SENDVIČ S GRILOVANÝM LOSOSEM
Porcie: 2
POSTUP:
1. Potrite mriežky olejom a predhrejte gril na 200 až 230 ° C.
2. Filety lososa jemne potrite soľou a korením, prípadne bylinkami podľa chuti. Grilujte lososa priamym teplom 10- 15 minút.
3. Nechajte lososa vychladnúť. Potrite chleba maslom a grilujte ako syr.
4. Odstráňte kožu z lososa a potrite majonézou, vložte medzi chleby.
5. Môžete podávať či úschovať v chlade a spotrebujte do 24 hodín.
Názov | Hodnota |
---|
Názov | Veľkosť |
---|
KAMINA, s.r.o. | |
---|---|
Dolné Rudiny 1, Žilina | |
+421 948 159 954 - tel. predaj | |
+421 903 242 888 - tel. predaj | |
kamina.eu@gmail.com | |
Po-Pi: 09:00 - 17:00 | |
So: po tel. dohovore | |
Už 14 rokov zohrievame Váš domov, sme členom Cechu kachliarov
Pozrite si odporúčania zákazníkov a fotografie našich realizácií.