KURACIE MÄSO S KRÉMOVÝM CESNAKOM
Porcie: 4
INGREDIENCIE:
POSTUP:
1. Predvarte si vaječné rezance (zvoľte nepriame varenie)
2. Okoreňte kuracie mäso z oboch strán. Na panvicu nalejte olej, pridajte nakrájanú cibuľu a huby, cibuľa musí zhnednúť. Začnite grilovať mäso počas 5 minút z každej strany.
3. Až budete spokojní s cibuľou a hubami, pridáme cesnak a varíme asi minútu, než príde kurací vývar, smetanu a rozmarín.
4. Priveďte smotanovú zmes k varu, pridajte na panvicu kuracie prsia a zatvorte veko. Pečieme po dobu 20 minút, alebo po kým krémová zmes nezhustne. Pridajte parmezán a zmiešajte. Vychutnajte si s pohárom Chardonnay.
Názov | Hodnota |
---|
Názov | Veľkosť |
---|
KAMINA, s.r.o. | |
---|---|
Dolné Rudiny 1, Žilina | |
+421 948 159 954 - tel. predaj | |
+421 903 242 888 - tel. predaj | |
kamina.eu@gmail.com | |
Po-Pi: 09:00 - 17:00 | |
So: po tel. dohovore | |
Už 14 rokov zohrievame Váš domov, sme členom Cechu kachliarov
Pozrite si odporúčania zákazníkov a fotografie našich realizácií.